Giresunluların Buluşma Adresi

Tavsiye Et Günün Haberleri Sitene Ekle Ana Sayfam

Künye

   Özlem Uzuner in Başarı Hikayesi    Taksicilerin Havalimanı Sorunu    Giresun Adasına Otel Projesi    Atatürk Madalyalardan Neden Kaldırıldı    Nurşen Demir'i Kutluyoruz    Arnavutköy'de Fırsat Devam Ediyor    Eğribel Bağlantı Yolu Yapılıyor    Eğitimde Özel Çalışma Dönemi    Adanaspo 0 - Giresunspor 4    A. Latif Karadeniz'e Teklif Yağıyor   

 
 ARŞİVDE ARAMA

 

 
Bahat sağlık grubunun en son teknolojilerle donatılmış yeni sağlık yatırımı BHT CLINIC açıldı. Başta Bahat sağlık g
 
 Reklam
BHT CLINIC Açıldı
12 Ocak 2020 Pazar 10:55
Bahat sağlık grubunun en son teknolojilerle donatılmış yeni sağlık yatırımı BHT CLINIC açıldı. Başta Bahat sağlık grubuna, Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.



BHT CLINIC

İSTANBUL TEMA HASTANESİ

Bahat Sağlık Grubunun çeyrek asırlık bilgi, birikim ve deneyimini, akademik kadro, teknolojik donanım ve hasta/çalışan odaklı yaklaşım ile buluşturan BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi sağlık hizmetinde mükemmeliyet ve güven vizyonuna sahiptir. Bu vizyondan hareketle uluslararası kalite standartlarında hizmet veren hastane, sağlıkta dünya markası olma misyonu ile İstanbul Küçükçekmece’de kapılarını açmıştır.  Yakın zamanda gerçekleşecek olan tıp fakültesi afiliyasyonu ile 3. basamak sağlık hizmeti de sunacak olana BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi, El Cerrahisi, Tüp Bebek Merkezi ve ileri teknoloji görüntüleme yöntemleri ile tüm branşlarda ve multi-disipliner anlayışta hasta kabul edecektir.

SAĞLIĞIN TEKNOLOJİ ÜSSÜ

55 bin metrekare kapalı alana sahip 19 katlı çevre dostu hastanede akıllı bina sistemiyle bina içerisindeki her türlü soruna anında müdahale edilebilmektedir. Acil Servisinde 7 gün 24 saat uzman hekimlerin görev yapacağı BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesinde 450 yatak kapasitesi ve ikisi hibrid tam donanımlı 16 ameliyathane kurulmuştur. Peyzajı ile dikkat çeken hastane teraslarında ise çocuk oyun alanları ve tenis kortu bulunmaktadır.

SAĞLIĞA OTEL KONFORUNDA HİZMET

BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi’nde hasta ve hasta yakınlarının konforu da ön planda tutulmaktadır. Farklı ihtiyaçlara göre normal oda, suit oda ve King Suit oda olarak hazırlanan hasta odaları 5 yıldızlı otel konforunda olup, King Suit odalarda hasta yakınları için göz alıcı nitelikte yaşam alanları tasarlanmıştır. 1 adet salon, 1 adet hasta odası,1 adet refakatçi çift kişilik yatak odası bulunan King suit odalarda hasta odasına özel wc-banyo ile misafirler için ayrı bir wc-banyo yer almaktadır. İnternet ve günlük gazete servisi bulunan tüm odalarda LCD ekran Tv, buzdolabı, kasa ve banyolarda saç kurutma makinesi hastalarımızın konforu ve rahatı düşünülerek tasarlanmıştır.

https://bhtclinic.com.tr/





Kaynak: https://bhtclinic.com.tr/
Bu Haber Toplam 2737 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
  Haftanın Yazarı
   Diğer Yazarlar

 

 

 

 :: Ana Sayfa :: Günün Haberleri :: Haber Arşivi :: İletişim

  Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
© 2000-2006 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Sayfa Üretimi: 0.1120  | Teknik Destek: Cizginet
Online:  Bugün: 526 Toplam: 1,928,598
Haberler artık Outlook'ta