18 mart Şehitleri Anma Günü...    Mehmet Yüksel Vefat Etti    2 Oy Alan Gitti 1 Oy alan Geldi    Ali Kara, yeni bir kalkınma ajansı kurulmalı...    Giresun 81 İl İçinde Birinci Oldu     Giresun'da, kar yağışının ardından gece olabilecek    Yeşil Giresun'dan Manzaralar    Adnan Menderes'in Dediği Oldu    Marmararay 2013 sonunda tamam    Eynesilliler Kaymakama Sitem Etti   

 

  HABER ARA

 

 

 YORUMLAR

 

Giresunspor 22 futbolcu eksildi
Transfer çalışmalarını sürdüren Giresunspor'da, kadroda bulunan 28 futbolcudan 22'sinin 31 Mayıs Salı saat 17.00 it
Facebook

 Reklam
Giresunspor 22 futbolcu eksildi
01 Haziran 2011 Çarşamba 14:23
Transfer çalışmalarını sürdüren Giresunspor'da, kadroda bulunan 28 futbolcudan 22'sinin 31 Mayıs Salı saat 17.00 itibari ile yeşil beyazlı kulüple olan sözleşmeleri sona erdi.

22 Futbolu’nun Sözleşmesi Bitti

Transfer çalışmalarını sürdüren Giresunspor’da, kadroda bulunan 28 futbolcudan 22’sinin 31 Mayıs Salı saat 17.00 itibari ile yeşil beyazlı kulüple olan sözleşmeleri sona erdi.

Kabus gibi bir sezonu geride bırakan Giresunspor'da, Mehmet Ali Tunç, Volkan Koçaloğlu, Onur Nasuhoğlları, Adem Çalık, Aydın Çetin, Cihan Gökal, Ramazan Durdu, Soner Şahin, Cem Karahan, Altan Aksoy, Cleyton Dos Santos, Emrah Kiraz, Ferdi Başoda, Feridun Sungur, Harun Ovalıoğlu, İsael Da Silva Barbosa, Bergamin, Şenol Demirci, Okan Özke, Erhan Küçük, Tolga Seyhan ve Tufan Esin'in sözleşmeleri bitti.

Giresunspor ile 31 Mayıs 2011 tarihinde sözleşmesi biten oyunculardan Mehmet Ali, Volkan, Onur, Adem Çalık, Aydın, Cihan Gökal, Ramazan Durdu ve Soner Şahin’e transfer komitesi sözleşme yenileme teklifinde bulundu ancak görüşmelerden henüz net bir sonuç çıkmadı.

Yeşil – beyazlı idareciler sadece kaptan Ömer ve Pazarspor’da kiralık oynayan genç oyuncusu Eren Tozlu’ya imza attırabildi.

Giresunspor’da şu ana kadar takımdan ayrılan isimler, sözleşmesi feshedilen Cleyton Dos Santos, Bergamin, İsael De Barbosa, Altan Aksoy, Erhan Küçük, Tolga Seyhan ve kiralık kontratı biten Emrah Kiraz oldu.

KAYA’NIN RAPORU SONLARI OLDU

Yönetimin Cem Karahan, Emrah Kiraz, Feridun Sungur, Şenol Demirci, Tufan Esin, Vahap Işık ve Ferdi Başoda ile de teknik direktör Bahri Kaya’nın raporu doğrultusunda yollarını ayırma kararı verdiği kaydedildi.

SÖZLEŞMESİ SÜRENLER

Çotanaklarda Ali Zorlu, Fatih Şen, Mehmet Akif Önal, Mesut Çaytemel, Metin Kanar ve Vahap Işık’ın sözleşmeleri devam ediyor ancak bu oyuncuların hiçbiriyle de transfer komitesi henüz yeni sezon ücreti konusunda bir anlaşma sağlayamadı.

 

Kaynak: Giresunsonhaber

 

 

 

 

 

 

 




Facebook ve Diğer Paylaşım Siteleri İçin Tıklayın
Yorum Ekle Arkadaşına Gönder Yazdır Yukarı
Mustafa Şenol SAYGILI
ERZURUM GÜZELLEMESİ
Sururi KILIÇ
Görele'den yukarı çıkalım Çanakçı'ya...
M.Çınar ÇETİNKAYA
TİREBOLU’DA LİMAN MI VAR Kİ DEMİRYOLU GELSİN...
Zeki AL
GİRESUN NEYİN KENTİ
Ali Zafer TOPŞİR
EĞİTİM ŞART
Yusuf CİNAL
Karlı Dağlar Ötesin'den
Hikmet OKUYAR
Çanakkale'ye Harika Şair de gelsin..
Mehmet KIZILAY
İllede Yeni Anayasa
Av.Murat TOKER
Giresun'un Şansı ve Şanssızlığı CANİKLİ
Elif Ak
BEYAZ GÜL
Ercan Türk
BİR DENEME, BİN TECRÜBE
Halil İbrahim Şengün
Şengün Canikli’ye Sahip Çıktı...
Asiye DEMİR
KANADA KAZLARI ve İGEDER
Şaban Kutlu
AL SATARIM, BAL SATARIM
   Tüm Yazarlar
 
  ANKET
Giresun\'un Hangi Yaylasında yaşamak istersiniz?
SİS DAĞI'NDA
KÜMBET'TE
KULAKKAYA'DA
BEKTAŞ'TA
PAŞAKONAĞI'NDA
TAMDERE'DE
 
ÜYELER İÇİN
 Kullanıcı
 Parola
 Kod
 
 

  Ücretsiz Üyelik
  Şifremi Unuttum
 
 

 :: Ana Sayfa :: Günün Haberleri :: İletişim

  Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
© 2000-2008 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Haber Merkezi:  |  Faks:  |  Destek: info@vatan28.com
Sayfa Üretimi: 2.2690   | Teknik Destek: Cizginet
Haberler artık Outlook'ta