Giresunluların Buluşma Adresi

Tavsiye Et Günün Haberleri Sitene Ekle Ana Sayfam

Künye

   Özlem Uzuner in Başarı Hikayesi    Taksicilerin Havalimanı Sorunu    Giresun Adasına Otel Projesi    Atatürk Madalyalardan Neden Kaldırıldı    Nurşen Demir'i Kutluyoruz    Arnavutköy'de Fırsat Devam Ediyor    Eğribel Bağlantı Yolu Yapılıyor    Eğitimde Özel Çalışma Dönemi    Adanaspo 0 - Giresunspor 4    A. Latif Karadeniz'e Teklif Yağıyor   

 
 ARŞİVDE ARAMA

 

 
Tirebolu, Bir Kez Daha Yasa Boğuldu. Hollanda’da hayatlarını kaybeden Taşkın ve Kandemir Ailelerinin 4 ferdi gözyaş
 
 Reklam
Tirebolu Yasa Boğuldu
03 Nisan 2020 Cuma 22:42
Tirebolu, Bir Kez Daha Yasa Boğuldu. Hollanda’da hayatlarını kaybeden Taşkın ve Kandemir Ailelerinin 4 ferdi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Tirebolu böyle bir acı görmedi. Yaklaşık bir haftadır yasta olan ve Hollanda’dan gelecek cenazeleri bekleyen Tirebolu, bir kez daha yasa boğuldu. Hollanda’daki aile içi katliamda hayatlarını kaybeden Kandemir Ailesine mensup 4 kişinin cenazeleri, 3 Nisan Cuma günü Tirebolu’ya getirilerek, iki ayrı camide kılınan namazdan sonra gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hollanda’nın Breda kentine bağlı Etten-Leur kasabasında oturan ve geçen hafta sonu yedikleri pizzadan zehirlenerek hayatlarını kaybeden Kandemir Ailesine mensup babaanne, gelin ve 2 torun için, aile yakınları ve Tirebolu yasa bürünmüştü. Hollanda Konsolosluğunda defin için gerekli işlemleri tamamlanan ve bugün hava yolu ile İstanbul’dan Trabzon’a getirilen cenazeler, aile yakınları tarafından havaalanından alınarak memleketleri Tirebolu’ya getirildi. Kandemir Ailesinin gelini olan ve Durmuşoğlu Ailesinin kızları Hikmet Kandemir için ilk cenaze töreni Hamam Mahallesinde yapıldı ve emekli öğretmen Hikmet Kandemir, Cintaşı Camiinde kılınan namazın ardından ikindi saatlerinde aile yakınlarının katılımı ile Kurucakale Mezarlığında toprağa verildi.

Babaanne Hikmet Kandemir’in gelini Gülcan ve torunları Deniz ile Atakan’ın cenazeleri de aynı günün akşamı aile yakınları tarafından saat 17.30 sıralarında Yeniköy Mahallesi Camiine getirildi. Taşkın Ailesinin kızları Gülcan ile onun çocukları olan Deniz ve Atakan için Yeniköy Camiinde ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Taşkın Ailesinin acılarını paylaşmak için cami önüne akın eden yakınları ve mahalle halkı, zorunlu olarak sosyal mesafe kurallarını da çiğneyerek, aileye taziyede bulunurlarken; anne Hayrünisa Taşkın ile baba Salih Taşkın ve aile yakınları güçlükle ayakta durabildi. Geniş güvenlik önlemleri altında kılınan cenaze namazını müteakip, Taşkın Ailesinin kızları Gülcan ile torunları Deniz ve Atakan, Yeniköy Mahallesi Aile Kabristanlığında gözyaşları arasında yan yana defnedilirken; aile fertleri ve yakınları mezar başında da hıçkırıklara boğuldu. Defin işleminin ardından cenazeye katılanlar sosyal mesafe kuralına riayet ederek mezarlıktan ayrıldılar.

Her iki taraf ailesine başsağlığı ve sabır; elim olayda hayatlarını kaybedenlere de Allah’tan gani gani rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Allah böylesine büyük bir acıyı hiç kimseye göstermesin…



Kaynak: Tireboluekspress.com
Bu Haber Toplam 3484 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
  Haftanın Yazarı
   Diğer Yazarlar

 

 

 

 :: Ana Sayfa :: Günün Haberleri :: Haber Arşivi :: İletişim

  Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
© 2000-2006 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Sayfa Üretimi: 0.1849  | Teknik Destek: Cizginet
Online:  Bugün: 589 Toplam: 1,928,661
Haberler artık Outlook'ta