Giresunluların Buluşma Adresi

Tavsiye Et Günün Haberleri Sitene Ekle Ana Sayfam

Künye

   Özlem Uzuner in Başarı Hikayesi    Taksicilerin Havalimanı Sorunu    Giresun Adasına Otel Projesi    Atatürk Madalyalardan Neden Kaldırıldı    Nurşen Demir'i Kutluyoruz    Arnavutköy'de Fırsat Devam Ediyor    Eğribel Bağlantı Yolu Yapılıyor    Eğitimde Özel Çalışma Dönemi    Adanaspo 0 - Giresunspor 4    A. Latif Karadeniz'e Teklif Yağıyor   

 
 ARŞİVDE ARAMA

 

 
Mardin Muhtarlar Derneği ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonundan oluşan bir heyet Giresun’da yaşanan sel fela
 
 Reklam
Mardin'den Giresun'a Ziyaret
18 Eylül 2020 Cuma 12:19
Mardin Muhtarlar Derneği ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonundan oluşan bir heyet Giresun’da yaşanan sel felaketi sonrası taziyede bulunmak amacıyla Giresun'a geldi.

Mardin Muhtarlar Derneği ve

MTDF’den Giresun’a Taziye Ziyareti!


ACILARI PAYLAŞMAK İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ

Yola çıkmadan önce bir açıklama yapan Mardin Muhtarlar dernek başkanı İsa Dal “Mardin’den ilk durağımız Giresun olacaktır.


Bir süre önce burada yaşanan sel felaketi nedeniyle yaşanan can ve mal kaybı dolayısıyla Mardin adına taziyelerimizi ve geçmiş olsun dileklerimizi bildireceğiz.

Toplum olarak inancımızda, kültürümüzde yaşanan acıları paylaşmak kardeşliğimizin bir görevi ve gereğidir.

İsa Dal “İçişleri Bakanlığımız bünyesinde yürütülen kardeş şehirler proje koordinatörü Ahmet Külekçi Giresun’da heyetimizi karşılayacak ve daha sonra hep birlikte Trabzon ilimize geçerek burada çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunacağız.

Bu ziyareti Mardin Muhtarlar Derneği ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu birlikte gerçekleştiriyoruz. (MTDF)Başkanı Mehmet Şerif Öter ’in bizimle birlikte olması ziyaretimiz için ayrı bir önem taşımaktadır.

2013-2014 Yıllarında Mardin ve Trabzon kardeşlik projesini Ahmet Külekçi ile birlikte öncülük yapmışlar ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu Mardin’de ev sahipliği yapmış.

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ nün destekleriyle kardeşlik projeleri her geçen gün farklı alanlarda gelişerek kardeşliğimizin, gelişmesine, güçlenmesine katkı sunmaktadır.

Bu vesileyle bir kez daha içişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu ’ya, Mardin Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’a, Artuklu Kaymakamımız Sayın Hacı Hasan Gökalp’a, Artuklu Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Tutaş’a katkılarından dolayı heyetimiz adına teşekkür ediyorum.

Ziyaretimizin amacı Giresunlu kardeşlerimize başsağlığı dilemek, acılarını paylaşmak olduğu kadar, yapacağımız temas ve ziyaretlerle Ülke insanımızın kardeşliğini hiçbir gücün bozamayacağını ve kardeşliğimizin ilelebet devam edeceğine olan inancımızı ve kararlılığımızı dosta, düşmana göstereceğiz “Dedi




Bu Haber Toplam 1839 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
  Haftanın Yazarı
   Diğer Yazarlar

 

 

 

 :: Ana Sayfa :: Günün Haberleri :: Haber Arşivi :: İletişim

  Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
© 2000-2006 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Sayfa Üretimi: 0.1124  | Teknik Destek: Cizginet
Online:  Bugün: 514 Toplam: 1,928,586
Haberler artık Outlook'ta